JMK30v-juhlat sujuivat mainiosti lauantaina 23.10.2004

Juhlalentisturnaus Monitoimitalolla

Monarille lentikseen pääsi perille 4 joukkuetta alkuperäisen 10 ilmoittautuneen joukkueen seasta ja paikalle saapuneet saivatkin pelata ihan kiitettävästi. Ainakin itselläni on paikat kipeänä, kun palloa on tullut satunnaisesti lätkittyä vain Kotas-Rallissa.

JMK aloitti lentisturnausten järjestämisen vuonna 1978, joka pelattiinkin lukuisia kertoja Jyväskylässä, viimeksi 1990. Yhtäjaksoisesti mp-lentopallo kesti vuoteen 1997 ja Tapio Virkkalan kiertomalja jäi Vammalaan. Vammalan Moottoripyöräilijät toivatkin maljan mukanaan, mutta myös veivät takaisin;

1. VaMP, 2. JMK, 3. Keuruun MK, 4. Manse MC Team.

Parhaimmaksi pelaajaksi tuomarit valitsivat Kari Savolan Vammalan Moottoripyöräilijöistä. Kiitos kaikille klubin pelaajille sekä turnausjärjestäjille (Masa, Jussi, Simo). MP-lentiksen tulevaisuus on klubilaisista kiinni, mutta jos kiinnostaa niin yhteyksiä Masaan ja Jussiin.

Välietappi klubi- ja pajatiloissa Killerillä

Klubilaiset kuvassa

Juhlat jatkuivat Killerillä, jossa oli juuri saatu SMOTOn hallituksen kokous päätökseen. Otettiin ryhmäkuvia ulkona (peräti 100 henkilöä samassa kuvassa) ja sisällä pääsi tutustumaan niin paja- kuin klubipuolelle. Esitettiin mm JMK-koostefilmiä, josta tapahtumia löytyi vuosilta 1979-1999. Paikat olivat porukkaa pullollaan ja tunnelma hieno.

30v-iltajuhlat Ilokivessä

Iltajuhlat ravintola Ilokivessä aloitettiin kahden palvatun herkkupossun syöntiurakoinnilla sekä kakkukahvilla, joten 400 juhlavierasta pääsi jatkamaan iltaa hyvin ravittuna.

Kielisen Jari ja Maximi pyörittivät videotykillä kuvia, joista vanhimmat olivat jo ennen klubin syntyä. Eri vuosikymmenistä löytyi hauskoja kuvia lukuisista eri tapahtumista. Kuvia on nähtävillä Gallerissa. Sivut on suht nopeasti tehty, joten fixauksia ja täydennyksiä tehdään kokoajan. WEB-tiimi muodostuu seuraavista henkilöistä: Jari Iivanainen, Jari Kielinen, Maximi, Harri Sipponen ja Simo Ruuska.

Illan myötä muisteltiin menneitä ja klubin perustaja, kunniapuheenjohtaja Matti "Masa" Natri aloittikin pienellä näytöksellä, kuinka klubi sai aikoinaan alkunsa. Jatkoa seurasi eri vuosikymmenillä liittyneiden klubilaisten tarinoilla.

Palkittiin aiemmin mainitut lentopallosankarit sekä klubi-trialin voittaja Jari "Pena" Penttinen. Fair Playn palkinnot kävi jakamassa ylikonstaapeli evp. Toivo "Topi" Hautala, joka toikin tämän leikkimielisen liikenne- ja aktiivisuuskilpailun klubiin 1975. Kärkisijat jakautuivat seuraavasti:

1. Simo Ruuska, 2. Jari Iivanainen, 3. Markku Puhakka.

Lopuksi Crossroads soitteli jytää aina 70-luvulta nykypäivään. Mukavaa oli! Ja kiitos kaikille vieraille, yhteistyökumppaneille ja klubia muutenkin muistaneille sekä tietysti ex- ja nykyisille jäsenille!

Päristelyterrrveisin
JMK & Simo


JMK 30-v yhteiskuvatilaukset  lisää...>>