JMK:n 35 v -juhlat Ilokivessä 24.10.2009

JMK 35vJärjestelyistä

Juhlien järjestelythän alkoivat jo hyvissä ajoin, jolloin juhlaa varten perustettiin erillinen juhlatoimikunta. Vetäjäkseen toimikunta sai Marko Mazzein ja muina jäseninä toimivat Sari Lahtinen, Jari Ylönen, Timo Mononen, Markku Malinen ja allekirjoittanut. Tekijöitä mukana oli useampiakin josta suuri kiitos heille! Luettelemaan nimiltä en ala. Joku unohtuu kuitenkin kun on vanha pää.

Olimme Mazzein kanssa molemmat ajatelleet juhlalehteä tehtäväksi ja itsellä oli jo pitemmän aikaa ollut mielessä vanhan Kytkijän elvyttäminen eloon. Niin alkoi lehden suunnittelu. Lehdestä tulikin todella hieno ja kiitos siitä kuuluu suunnittelijoille, tekijöille ja kirjoittajille.

Kielisen Jari suunnitteli juhlapaitaan näyttävän logo:n Route 66 henkeen.

Klubi-Trial

Juhlallisuudet alkoivat perinteisellä Klubi-Trialilla, jonka vetomiehenä ansiokkaasti on toiminut Rengon Jussi. Trial järjestettiin jo 15. kerran. Valion metsikössä klubilaisia ajeli Jussin tekemiä reittejä ja paremmuuskin saatiin selville.

Jaksoja oli 8 kpl. Kisa oli helpohko. 0-suoritukset ajaneet ja tasapisteissä olevat ajoivat kaksi finaalijaksoa. 

Kilpailun tulokset:

 1. Marko Holmberg 0 v.p., uusinta 0 v.p.
 2. Jari Ylönen 0 v.p., uusinta 1 v.p.
 3. Markku Liukkonen 1 v.p., uusinta 0 v.p.
 4. Jouko Tolonen 1 v.p., uusinta 3 v.p.
 5. Hannu Salakka 2 v.p.
 6. Pexi Jaatinen 2 v.p.
 7. Niko Pekkanen 3 v.p.
 8. Tomi Rovio 3 v.p.
 9. Tapio Meriö 9 v.p.

Kisan voittajalla on mahdollisuus ajaa 25. Heinätrial 3. - 4.7.2010. JMK maksaa osallistumisen ja kertalisenssin.

Klubi ja 35v-juhlatilaisuus Ilokivessä

Päivä jatkui tutustumalla klubin tiloihin, pienimuotoisine tarjoiluineen. Klubilla otettiin myös ryhmäkuva, jossa mukana oli arviolta noin 100 klubilaista. Porukkaa oli paikalla todella runsaasti ja klubi- sekä pajatiloja esiteltiin tiiviiseen tahtiin. Illan varsinainen juhla oli Ilokivessä. Ilokivi oli saanut sisustuksen mainoksista ja klubilaisten ottamista valokuvista, joilla koristeltiin seiniä sekä pöytiä. Talkooporukkaa oli omasta ja ulkopuolelta hommattu auttamaan järjestelyissä. Suuri kiitos kaikille osallistujille.

Myös kerhon perustaja Matti Natri oli lennätetty paikalle. Matin synttäreitä juhlittiin samalla ja klubi muistikin Mattia laululla sekä klubiliivillä. Myös muita pyöreitä vuosia täyttäneitä muistettiin. Hetkeksi toki hiljennyttiin muistamaan myös vuoden aikana autuaammille ajomaille siirtyneitä veljiä.

Ohjelmassa oli elävää musiikkia, erinäisiä puheita sekä FairPlayn palkintojen jako, jossa mainetta ja kunnia voi niittää ajokilometreillä ja hyvällä käytöksellä. Miinuspisteitä saa sakoista yms. huomautuksista. Kilpailun loppumiseen mennessä kaavakkeen oli palauttanut oli 13.

FairPlay-kirlpailun tulokset:

 1. Arto Olkkonen
 2. Sirpa Räsänen
 3. Ari Karjalainen
 4. Timo Laitinen
 5. Jari Kielinen
 6. Harto Räsänen
 7. Annika Liikanen
 8. Petri Kiiski
 9. Jussi Pakkanen
 10. Jari Ylönen
 11. Kirsi Ylönen
 12. Jouko Tolonen
 13. Markku Liukkonen

Husbänd huolehti musiikista vanhanajan tyyliin ja sai porukan jalankin vipattamaan. Ympäri Suomen saapui kerhojen edustajia, yhteistyökumppaneita, vanhoja sekä nykyisiä jäseniä onnittelemaan JMK:n puolipyöreitä! Juhlaväkeä oli paikalla noin 300. Ilta sujui mukavan rupattelun, syömisen, musiikin ja juhlinnan merkeissä aamun pikkutunneille asti. Omasta ja klubin puolesta haluan kiittää kaikkia talkoolaisia, juhlavieraita ja muita klubia muistaneita erittäin onnistuneesta ja mukavasta juhlasta! Nähdään jälleen näissä merkeissä 5 vuoden päästä!

Pauketta putkeen! Petri Kiiski