JMK yliö

Tiedotteet

Huom! Ravipäivät

Ravien aikaan pääportista ajo ei ole sallittu. Auton voi pysäköidä autokatsomoon, ajo Raviraitin kautta. Muutoin kulku sivuporttista (klubiavain käy). On myös huomioitava, ettei ravipäivinä tukita katsomorakennuksen takapihaa ravintola Pegasuksen tienoilla tai jätetä ajoneuvoja katsomorakennuksen eteen. Autot pysäköidään mieluummin ulkopuolelle.

Tapahtumat

Ajelut tiistaisin

Lähtö on joka tiistai klo. 18 Tourulan Nesteeltä.

17.6. Kotas-kokous klubilla klo 18:00

Kotas Rallin järjestelyt alkavat ja ensimmäinen Kotas-kokous on klubilla su 17.6. Tervetuloa suunnittelemaan ja talkoilemaan! Työvuorolistat tulevat seinälle su ennen kokousta.

Pe 29.6. rata-ajopäivä Kemorassa

Ajoaika on pe 29.6. klo 10-18. Ajajakokous pidetään molempina päivinä 30 min ennen ajoajan alkua. Olethan ajoissa paikalla. Ratapäivän hinta JMK:n ulkopuolisille on 45 e. Maksu peritään käteisellä paikan päällä. Klubilaisille ratapäivät ovat ilmaisia, mutta vastineeksi heidän odotetaan osallistuvan liputusvuoroihin radalla. Tehtävään saa opastuksen paikan päällä.

Ratapäivistä on lisää tietoa tässä linkissä olevassa Jusan ja Markon ratapäivistä kertovassa jutussa. Se kannattaa lukaista läpi, olit sitten ratakonkari tai juuri aloitellut motoristi. Ratapäiväkuvia löytyy klubin kuvagallerista.

10.-12.8. XLIV Kotas Ralli

Kotas Ralli järjestetään perinteisessä paikassa Kotasella jo 44. kerran. Tervetuloa!