JMK yliö

Tiedotteet

Huom! Ravipäivät

Ravien aikaan pääportista ajo ei ole sallittu. Auton voi pysäköidä autokatsomoon, ajo Raviraitin kautta. Muutoin kulku sivuporttista (klubiavain käy). On myös huomioitava, ettei ravipäivinä tukita katsomorakennuksen takapihaa ravintola Pegasuksen tienoilla tai jätetä ajoneuvoja katsomorakennuksen eteen. Autot pysäköidään mieluummin ulkopuolelle.

Tapahtumat

La 7.10. klo 12 siivoustalkoot klubilla

Siivoillaan mm. pihaa sekä pajan puolta. Tarjolla pientä välipalaa. Kaikki mukaan, tervetuloa!

La 28.10 klo 11 alkaen 23. Klubitrial

Klubitrial ajetaan Paasivuoressa, Muuramen ja Säynätsalon tien noin puolessa välissä. Muuramesta ajettaessa rautatien alikulkusillan jälkeisestä mutkasta vasemmalle Paasivuorentielle. Lämmittely ja tutustuminen alkaen klo 11. Jäsenten välinen koitos alkaa klo 12. Muutamalla tarkkailujaksolla saa tuntuman taitoajosta. Tervetuloa kokeilemaan ja tutustumaan lajiin. Tarjolla on kahvia ja makkaraa. Lisätietoja antaa Jussi Renko 040 058 6838.

La 28.10. klo 18 alkaen ajokauden päättäjäiset ja Fair Play -palkintojen jakotilaisuus

Paikkana on Elosen kahvion tila keskustassa Jyväskeskuksessa. Ohjelmassa on mm. ruokailu, Fair Play- ja Klubi Trial-kisojen palkintojen jako sekä hauskaa juhlintaa. Live musiikkiakin on. Tervetuloa!

Su 19.11. klo 18.00 syyskokous klubilla

Kokouksessa vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä jäsenmaksujen suuruudet v. 2018. Kokouksessa valitaan myös hallitus ja tilintarkastajat kaudelle 2018 sekä käsitellään muut sääntömääräiset asiat. Tervetuloa!

La 2.12. klo 17.00 alkaen pikkujoulut klubilla

Toivomuksestanne tänäkin vuonna pikkujoulut vietetään teemalla naamiaiset. Nyt kaikki pohtimaan hauskoja asuja! Ohjelmassa Vuoden Tulokkaan sekä Vuoden Klubilaisen palkitseminen, musaa, ruokaa ja hauskaa yhdessäoloa.

Ma 25.12. klo 17 alkaen perinteinen kinkkujuhla klubilla

Aaton jälkeen on vielä tilaa ihanille joulusapuskoille, joten tervetuloa kinkulle!