JMK yliö

Tiedotteet

Huom! Ravipäivät

Ravien aikaan pääportista ajo ei ole sallittu. Auton voi pysäköidä autokatsomoon, ajo Raviraitin kautta. Muutoin kulku sivuporttista (klubiavain käy). On myös huomioitava, ettei ravipäivinä tukita katsomorakennuksen takapihaa ravintola Pegasuksen tienoilla tai jätetä ajoneuvoja katsomorakennuksen eteen. Autot pysäköidään mieluummin ulkopuolelle.

Tapahtumat

La 4.5. Ajokauden avajaiset ja Fair Play-kisan aloitus

Lähtö Killeriltä klo 13:00 Reitti ja päätepysäkki ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa. Ohjelmassa kahvittelua, hidasajokilpailu ja Fair Play-kisan aloitus. Kaikki motoristit tervetulleita!

La 18.5. klo 13 siivoustalkoot klubilla

Siivoillaan porukalla klubi, paja ja piha kesäkuntoon. Jokainen pyöräpaikan haltija siivoaa oman pilttuunsa.

Pe 7.6. ja pe 12.7. Ratapäivät Kemorassa

(Päivämäärät alustavia, varmistuu myöhemmin). Ajoaika molempina päivinä klo 10-18, kolmessa ryhmässä nopeuksien mukaan: nopea, keski- ja hidasryhmä. Ajajakokous molempina päivinä klo 9.45, kokous on pakollinen kaikille ja samassa yhteydessä ilmoittautuminen ratapäivälle. Jos ei tuohon kellonaikaan ehdi, niin ajajakokous pidetään myöhemmin tulleille henkilökohtaisesti. Ensikertalaiset (ja enemmänkin ajaneet halutessaan) saavat opastusta ja neuvoja, sekä radan ajolinjat näytetään. Opastusta on saatavilla koko päivän ajan. Ratavarikolla on rataravintola, josta voi ostaa lounasta ja pientä purtavaa. Varikolla on vessojen lisäksi päivään osallistujilla käytössään myös suihkut. Hinta ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa. Lisätietoja marko.lehmunen (ät) gmail.com , 040 582 5376 ja myöhemmin keväällä JMK:n fb sivuilla.